Ons tarief

Home / Ons tarief

Vergoeding voor hypotheekadvies en bemiddeling

Zoals je begrijpt is financieel advies niet gratis. Wij besteden veel tijd in het samenstellen van een goed onderbouwd financieel advies en een gedegen vergelijking van verschillende aanbieders.

Je krijgt van ons een goed en duidelijk advies over de hypotheekvorm, looptijd, rentevastperiode en alles wat met de hypotheek zelf te maken heeft. Daarnaast adviseren wij over de betaalbaarheid van de hypotheek wanneer je te maken krijgt met arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, pensionering en overlijden en komen met een passend voorstel om de financiële risico’s af te dekken zodat het past bij jouw wensen.

Wij vergelijken ook de verschillende hypotheekaanbieders op prijs- en kwaliteit en komen met een duidelijk onderbouwd advies. Wij bemiddelen voor een groot aantal banken en verzekeraars en je krijgt daarom altijd een passende aanbieding.

Wij vragen voor jou een offerte bij de bank op en zorgen voor de verdere afwikkeling van het hypotheekdossier. Wij doen onze uiterste best jou te “ontzorgen” door zoveel als mogelijk uit handen te nemen.

Starter

Tarief voor hypotheekadvies en afsluiten van een hypotheek voor iemand die voor het eerst een hypotheek afsluit.
€ 2.395
  • - Hypotheekadvies € 1.500
  • - Bemiddeling (afsluiten) € 895

Wij hebben daarnaast voor onze aanverwante diensten een dienstverleningsdocument Risicoverzekeringen en een dienstverleningsdocument Vermogen opgesteld.

'HUIZENKOPER BIJ BANK DUIZENDEN EURO’S DUURDER UIT DAN BIJ ONAFHANKELIJK ADVISEUR'

Onderzoek Nationale Hypotheekbond (2018)