Onafhankelijk hypotheekadvies

Onafhankelijk hypotheekadvies

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies?

Een hypotheek is voor veel mensen een van de grootste financiële beslissingen die genomen wordt en de vaste lasten van de hypotheek zijn vaak het hoogste van alle maandelijks terugkerende lasten. Bij het afsluiten van een hypotheek neem je daarnaast een belangrijke financiële beslissing voor een lange periode. Een beslissing die het beste genomen kan worden als je een goed en duidelijk hypotheekadvies hebt gekregen.

Er zijn verschillende hypotheekadviseurs. Je kunt je bijvoorbeeld laten adviseren door een hypotheekadviseur van jouw bank of een gesprek inplannen met een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Een onafhankelijke hypotheekadviseur zal in het hypotheekadvies verschillende geldverstrekkers met elkaar vergelijken op voorwaarden en prijs. De hypotheekadviseur van jouw bank kan alleen de eigen producten aanbieden. De onafhankelijke hypotheekadviseur zal dan meestal een betere of goedkopere hypotheek voor je af kunnen sluiten.

Het is dan ook aan te raden om een vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Zelfs wanneer je al een gesprek hebt gehad bij je eigen bank.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.